Priser- Info til kommende forældre

Priser 2021

Prisen for en fuldtidsplads i vuggestuen er 3612

Prisen for en fuldtidsplads i børnehaven er 2172

Derudover koster det yderligere 100 kr. om måneden pr. børnehavebarn til kost, dette betales sammen med betaling for pladsen. Kost er formiddagsmad og eftermiddagsmad, barnet skal medbringes madpakke til frokost.

Vuggestuebørn er på fuld kost ordning.

Døstrup Børnehus tilbyder deltidsplads fra 1. august 2019. Deltidsplads tilbydes til familier hvor den ene forælder er på barsel

For deltidplads i Døstrup Børnehus gælder følgende, barnet kan være i Børnehuset max 30timer om ugen, barnet skal være hentet senest kl. 14 alle dage.

Prisen for en deltidsplads i vuggestuen er 2330kr/mdr 11 x årligt.

Prisen for en deltidsplads i børnehaven er 1457kr/mdr 11x årligt.

Derudover koster det yderligere 50 kr. om måneden pr. børnehavebarn til kost, dette betales sammen med betaling for pladsen. Kost er formiddagsmad, b arnet skal medbringes madpakke til frokost.

Vuggestuebørn er på fuld kost ordning.

Når man vælger Døstrup Børnehus Naturlig-Vis forpligter man sig som forældre til følgende: Der afholdes to arbejdsdage uden børn årligt. Her forventes der mor og/eller far deltager. Ligeledes forventes mor og/eller far at være repræsenteret til den årlige generalforsamling i september.

Derudover håber vi naturligvis at der vil være opbakning og fremmøde til andre arrangementer i løbet af året.

Det er muligt at få skrevet sit barn op på Børnehusets venteliste. Der er søskende fordel, det vil sige at hvis man har et barn der går i børnehuset, rykker des søskende op foran de børn der ikke har søskende i børnehuset på ventelisten. Hvis der skulle ske ikke at være plads i vores børnehave til et vuggestuebarn i børnehaven den måned barnet fylder tre år, vil der blive kigget på om der skulle blive en plads ledig indenfor de næste tre måneder, hvis det er tilfældet vil pladsen gå til vuggestuebarnet. hvis der skulle være flere vuggestuebørn til pladsen, går pladsen til den af de pågældende børn der først er skrevet på vores venteliste.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.