Dagligdagen I Børnehuset

Vuggestuen har fast base i vores remise.
Børnehaven har fast base i vores hoved hus.

e44c9649-7189-452f-a1a5-b13dc8ede0d3

Vuggestuen

Vuggestuen har fast base i vores remise. Vuggestuen leger frem til vi spiser formiddagsmad kl. 8.30. Vuggestuen er de fleste dage delt op i små grupper, om formiddagen, samt ved måltiderne formiddag og middag. Det er her den største følelse af nærhed opnås, her vil der oftest være aktiviteter for børnene. Vi forsøger at komme ud alle dage, da naturen er et af de primære læringsrum  i børnehuset, men tager også højde for alder samt vind og vejr.
Vi spiser middagsmad ca. kl. 10.45. De fleste børn sover middagslur herefter.
Kl. 14.00 spiser vi eftermiddagsmad med de børn som er stået op, og ellers bliver de tilbudt, som de vågner.
Resten af dagen leges der indtil børnene hentes, dette kan både være ude og inde. 

Kl.15.55 går vi sammen med  børnehaven, hvis vi er inde kommer de i remisen til os.

Børnehaven har fast base i vores hoved hus. Når kl. er ca. 6.30-7.30 leges der og tages mod børn i underetagen. 7.30-8.30 leges der i hele huset. 8.30-9.30 rydder vi op, spiser formiddagsmad og holder samling. og tages imod børn. Kl. Her bliver der f.eks. snakket om hvad der skal ske i løbet af dagen, sunget sange eller rim og remser. Derefter begynder dagens aktiviteter. Dette er oftest ude, enten på legepladsen eller på tur. En gang i mellem kan det ske vi finder på en aktivitet der foregår inden for. I børnehaven veksler aktiviteterne mellem børnene delt i små grupper og andre gange vægter vi det store fællesskab.

Kl. 11.00-11.30 – spiser vi madpakker, sommetider spiser vi på tur. I sommerhalvåret spiser vi ude hvis ikke solen er for skarp, det regner for meget eller hvepse trykket er for højt.

Efter frokost leger vi på legepladen. Oftest fortsætter vi med dette indtil eftermiddagsmaden.

Kl. 13.40-14.20 spiser vi brød og frugt sammen med resten af madpakken. Resten af eftermiddagen leges der, i vinterhalvåret oftest inde i sommerhalvåret kan det veksle om vi er inde eller ude. kl.15.45 rydder vi op og går sammen med vuggestuebørnene. Hvis de er inde går vi i remisen med dem.

Børnehaven

Scroll to Top
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.