Dagligdagen I Børnehuset

Vuggestue og børnehave modtages sammen om morgenen, spiser morgenmad og leger sammen, indtil kl. cirka 7.30.

IMG_9368

Vuggestuen

Vuggestuen leger frem til vi spiser formiddagsmad kl. 8.30. Efter formiddagsmaden, bliver de børn som har behov for det, tilbudt en formiddagslur, efter aftale med forældrene. Vuggestuen er så vidt muligt delt op i små grupper, om formiddagen, samt ved måltiderne formiddag og middag. Det er her den største følelse af nærhed opnås, her vil der oftest være aktiviteter for børnene. Vi forsøger at komme ud alle dage, da naturen er et af de primære læringsrum, men tager også højde for alder samt vind og vejr.
Vi spiser middagsmad ca. kl. 10.50 og børnene kommer ud og sover derefter.
Vi starter med at spise eftermiddagsmad kl. 14.00, med de børn som er stået op, og ellers bliver de tilbudt, som de vågner.
Resten af dagen leges der indtil børnene hentes. 

Når kl. er ca. 7.30-8.00 går børnehaven oven på i huset, hvor der leges og tages imod børn. Kl. 8.15 spiser vi formiddagsmad, her bliver der f.eks. snakket om hvad der skal ske i løbet af dagen, sunget sange og læst højt. Efter formiddagsmaden begynder dagens aktiviteter, oftest tager vi udetøj på omkring kl. 9.00 og går ud, enten på legepladsen eller på tur. En gang i mellem kan det ske vi finder på en aktivitet der foregår inden for. Nogle gange er børnene delt i små grupper andre gange vægter vi det store fællesskab.

Kl. 11.15-12.00 – spiser vi madpakker, sommetider spiser vi på tur og i sommerhalvåret spiser vi ude hvis ikke solen er for skarp eller hvepse trykket er for højt. Herefter sover vores sovebørn til middag og resten af børnene går ind igen til stilletid, med rolig leg, stille aktiviteter eller historiefortælling. Oftest fortsætter vi med dette indtil eftermiddagsmaden.

Kl. 14.00 spiser vi brød og frugt sammen med resten af madpakken. Resten af eftermiddagen leges der, oftest ude på legepladsen, og børnene hentes.

Børnehaven

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.